AGUA CON GAS

AGUA CON GAS staat voor kledingadvies op maat in een aangename sfeer : u kan er terecht voor klassieke kostuums en trendy pakken van topmerken, evenals een uitgebreide vrijetijdscollectie.
Agua Con Gas biedt u tevens op basis van haar professionele vorming alle maatwerk aan.

Tijdens het “Meesterschap in design”-weekend legt de modezaak hiervoor een extra klemtoon op het
100 % Belgische topmerk Scabal.
Op zondag kan u zich, mits afspraak, ook laten opmeten door de Meester Kleermaker van Scabal ! 

Scabal werd in 1938 opgericht in Brussel en is een leverancier van stoffen van topkwaliteit, die de meest prestigieuze kleermakers en textielbedrijven over de hele wereld bedient. 

Bovendien heeft Scabal zicht toegespitst op eersteklas prêt-à-porter herenkleding en op gepersonaliseerde op maat gemaakte kledij. Daarbij is het Belgische bedrijf haar roots trouw gebleven en is zij , als één van de meest innovatieve ontwikkelaars van nieuwe stoffen,  steeds op zoek naar nog meer geraffineerde en luxueuze weefsels en materialen. 

Wist u dat...

  • Scabal een lange geschiedenis heeft als leverancier aan filmproducties van zowel Belgische titels met naam en faam zoals De Zaak Alzheimer en Loft, als de grootste Hollywood blockbusters zoals The Godfather, James Bond Goldeneye, Titanic, The Untouchables, Wall Street en Mission Impossible ?
  • Scabal “The Peace Fund” ontwikkeld heeft : een wollen stofkwaliteit met een fijn lijnmotief dat wordt gevormd door de oneindige opvolging van het minuscuul geweven woord “Peace” ? Een deel van de opbrengst van de stof gaat automatisch naar een door Scabal opgericht Vredesfonds, waarmee de werking van Artsen zonder Grenzen wordt gesteund. Omdat vrede de ultieme voorwaarde is voor het verbeteren van het lot van elke mens.
  • Scabal in de kleerkast hangt van Barack Obama, David Beckham, Jef Neve, Stromae, Elton John, Geert Hoste en Robby Williams,  om maar enkele van talloze bekende politici, bedrijfsleiders, acteurs, muzikanten en celebrities te noemen... ?